Logo Logo

Op dit moment zijn voor de 11 woningen aan de Tuinbouwweg nog slechts schetsen beschikbaar. De uiteindelijk impressies zijn nog in de maak, maar het goede nieuws is dat je de woningen al in het echt kunt zien…

Lees verder

Het ontwerp van de nieuwbouwhuizen in Parkweide is gemaakt door twee architecten. Jos Hermans van RoosRos Architecten en Arjen Weijer van LSWA Architecten werkten niet eerder samen. Maar daar komt verandering in. “Het is zo goed bevallen dat we elkaar zeker nog een keer opzoeken.” Het enthousiasme straalt er vanaf als ze over Parkweide vertellen.

Lees verder

Goed nieuws vanuit de Tuinbouwweg in Park Triangel. De welstandscommissie van Park Triangel is akkoord met de voorlopige schetsen voor 11 woningen die aan de Tuinbouwweg gepland zijn. Dat betekent dat BPD, aannemer Van Wijnen en Venster Architekten samen verder kunnen om de plannen te concretiseren.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de 39 duurzame woningen in het wijkje Parksingel fase 3 in Waddinxveen. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

Vrijdag was het feest in het nieuwe buurtje Parksingel. Wethouder Gezina Atzema heeft samen met de kopers van bouwnummer 31 een steen gemetseld. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van Parksingel fase 3? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Woensdag was het feest in het nieuwe buurtje Parkhoven. Wethouder Gezina Atzema verrichtte zelfs twee officiële handelingen door het slaan van de eerste officiële heipaal en het plaatsen van de laatste schoorsteen. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In Parksingel fase 3 kun je straks de koopcontracten voor Parksingel fase 3 digitaal ondertekenen!

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! 23 oktober start de verkoop van de woningen in Parksingel fase 3. Markeer de datum alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Zoek je een mooi, groot nieuwbouwhuis op een rustig plekje waar je toch alles bij de hand hebt? Laat je licht dan eens schijnen op de Tuinbouwweg. We verkopen 10 grote 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaand huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?