Wijk in ontwikkeling

Gezellig wonen in Parkhoeve

Stel je eens voor: een kleinschalig maar ruim opgezet nieuwbouwwijkje waar je duurzaam woont midden in het groen. Dat is Parkhoeve. Dit verborgen juweeltje aan de rand van Park Triangel is doordrenkt door groen, omgeven door natuurlijke pracht en biedt meer dan slechts een thuis. Deze gezellige buurt is bij uitstek de plek voor kinderen om vrij te spelen en ontdekken. Waar wacht je nog op?

nieuwbouw waddinxveen park triangel parkhoeve
nieuwbouw waddinxveen park triangel parkhoeve
nieuwbouw waddinxveen park triangel parkhoeve
image alt

Een Engelse twist

De woningen in Parkhoeve kenmerken zich door de betoverende cottagestijl en combineren de landelijke charme met de gemakken van het moderne leven. Schilderachtige details, ramen met glasroeden en warme kleuren metselwerk zorgen voor een knusse buurt met veel persoonlijkheid. Elk huis is hier uniek en lijkt rechtstreeks uit een Engels plattelandsdorp te zijn geplukt. Het weelderige groen in de omgeving maakt het plaatje compleet. Een perfecte ontsnapping uit het drukke stadsleven.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Net even anders

Parkhoeve is een van de tien buurtjes in Park Triangel. En voor de verandering is dit geen typische nieuwbouwbuurt waarbij het misschien wel enkele jaren duurt voordat alles af is. Het mooie hier is namelijk dat een groot deel van de omliggende buurtjes in Park Triangel al af zijn. Heel veel mensen - jong, oud, samen of alleenstaand - vonden in de buurtjes Parkrijk, Parksingel, Parkzoom, De Rietkraag, Stationspark, Parkzicht, Parkhoven, Tuinbouwweg en Parkweide hun thuis. En nu ben jij aan de beurt!

Klinkt dit als jouw nieuwe thuis?

Parkhoeve bestaat uit 61 woningen in diverse types en een appartementencomplex. Het appartementencomplex bestaat uit 25 middeldure huurappartementen. Deze appartementen worden niet aangeboden via deze website. De koopwoningen worden in 1 fase verkocht. Naar verwachting start de verkoop nog voor de zomervakantie van 2024. Schrijf je nu in als belangstellende en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de grondgebonden woningen.

Wanneer start de verkoop? Planning Parkhoeve
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod