Parkweide
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Verwachte verkoop
Medio 2019

Nieuwbouw Parkweide in rijke Tudorstijl

Parkweide voegt een nieuwe smaak toe aan Park Triangel. Dit wordt een heel bijzonder wijkje, omdat de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Dat betekent dat elk huis heel veel charmante details heeft. Ook de groene plekken en grote hoeveelheid bomen in Parkweide doen denken aan de oude Engelse dorpen. Mogen we je meenemen in de wereld van toen die hier in Park Triangel herleeft?

Lekker buitenspelen in Parkweide

Spelen jouw kinderen straks in the garden, botany, yard of the green court? En geniet je zelf van een huis met een grote tuin en voldoende parkeerplek in de hofjes naast de huizen? In Parkweide komen ongeveer 350 woningen. In de eerste fase gaan we 56 nieuwbouwwoningen verkopen. Je hebt de keuze uit een rijwoning type Julia, herenhuis type Hugh en een gardenhouse type Dawn. De woningen verschillen in breedte, grootte, ligging en uitstraling. Verken het woningaanbod vast.

Welk huis kies je?

Zoek je een groot huis? En gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw, maar vind je het leuk als het een huis is met oude details? Laat je licht eens schijnen op de woningen in Parkweide in Park Triangel Waddinxveen. Hier is het ontwerp geïnspireerd op de Tudorstijl uit oude Engelse dorpen. Dat levert een prachtig plaatje op, want ieder huis heeft iets unieks.

Als je niets wilt missen over Parkweide

Parkweide komt tussen het Spoorpad en de wijken Parkzoom en De Rietkraag. De Rietkraag is al grotendeels gebouwd en ook Parkzoom vlot al lekker. Zo bouwen we wijkje voor wijkje af en daardoor woon je hier vanaf dag één heerlijk ontspannen. De planning is om nog voor de zomer van de 2019 te starten met de verkoop van de 1e woningen in Parkweide. Wil je niets missen? Abonneer je dan onderaan deze pagina op de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
15 december inloopochtend
Wil je ook wonen in Park Triangel? Kom dan 15 december van 10.00-11.30 uur naar de inloopochtend in Traingel Paviljoen (naast de uitkijktoren) en hoor wat er nog te koop is en wat er binnenkort nog in de verkoop komt!
Bekijk de woningen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?