Nieuwbouw in Waddinxveen

Hardlopen door natuurgebied ’t Weegje, shoppen in het nieuwe centrum en de kinderen leven zich uit bij een van de vele speeltuinen. Ken je Waddinxveen nog niet? Kom mee, dan laten we je kennismaken met deze heerlijke plek aan de Gouwe. Misschien staat jouw toekomstige nieuwbouwwoning hier wel!

Comfortabel en betaalbaar wonen

Waddinxveen is steeds populairder aan het worden. En dat is niet zo gek. Hier woon je uiterst comfortabel in een betaalbare en ruime woning met alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt in het dorp. Nou ja dorp, Waddinxveen begint al bijna een stadje te worden met ruim 27.000 inwoners. Echt een plek om thuis te komen. 

image alt

Je favoriete adresjes

In het gloednieuwe en ruim opgezette centrum heb je al snel je adresjes gevonden. Van de lokale kaasboer en bakker tot aan de grote ketens als Albert Heijn en HEMA. Lekker uit eten kun je ook goed in Waddinxveen. Direct aan de Gouwe bij de hefbrug zijn verschillende restaurants. Grieks, Italiaans of gewoon een goede burger? Hier kun je heerlijk eten aan het water.

image alt

Steden bereikbaar

Vanaf Waddinxveen ben je met de auto in 25 minuten op de Rotterdamse Coolsingel. Den Haag bereik je in 30 minuten en als het verkeer meewerkt navigeer je ook in iets meer dan 30 minuten naar Utrecht. Ideaal gelegen dus! Ga je liever met het OV? Een sprinterverbinding brengt je in 7 minuten naar Gouda en in 16 minuten naar Alphen aan de Rijn. En ook met de bus ben je zó in Rotterdam en Den Haag.

image alt

Kinderen kunnen hier veilig op straat spelen

Waddinxveen is niet alleen fijn vanwege de ligging en de voorzieningen. Misschien is het nog wel het fijnste dat dit de plek is waar je kinderen veilig op straat kunnen spelen, met de vriendje uit de buurt kunnen opgroeien en op de fiets naar school en de voetbal gaan. En dat allemaal in een fijne buurt met een betaalbaar huis en ruimte voor het hele gezin. Welkom thuis in Waddinxveen!

Neem contact op! Vragen?
Bekijk de woningen Wonen in Park Triangel?