Parksingel
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Dorps wonen in het mooie Parksingel

Lekker ontspannen, gezellig en mooi. Zo laat Parksingel zich het beste omschrijven. Door de details in de architectuur zouden de huizen niet misstaan in een Engels landschap. Overal is er veel groen, geen straat is hetzelfde en kinderen spelen vrij buiten. Auto’s zijn grotendeels uit het zicht geparkeerd en buren maken een praatje met elkaar. In Parksingel heerst een gemoedelijk dorps sfeertje. Begint het beeld zich al te vormen?

Parksingel fase 1 en 2

Rondom de ovale groenzone van Parksingel, langs het water en de laan, komen de charmante rijwoningen, tweekappers en enkele vrijstaande woningen. Stuk voor stuk even fraai gedetailleerd, met die kenmerkende roedes in de ramen, speelse dakvormen en verschillende kleuren gevelsteen. De variatie is groot. De nieuwbouwwoningen verschillen van elkaar in woonoppervlakte, ligging, type én detaillering. Fase 1 is nagenoeg uitverkocht. De verkoop van Parksingel fase 2 is 5 juni gestart. Fase 3 komt pas na de zomervakantie. Bekijk alle woningen in Parksingel en de planning.

Parksingel fase 3

Parksingel fase 3 wordt een intiem buurtje met 39 eengezinswoningen rond een groen hof. Hier ken je je buren en kinderen lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Doordat het hof autovrij is, kan er altijd veilig buiten worden gespeeld en dat gebeurt dan ook volop. En dat terwijl jij lekker op je bankje in de voortuin van het zonnetje geniet. Op zo’n plek passen huizen die het intieme karakter benadrukken. Dus is gekozen voor een ontwerp met veel romantische details, zoals dakkapellen, luiken en een roedeverdeling in de ramen. Je kunt al een 1e indruk krijgen van de huizen!

Start verkoop nieuwbouwwoningen Parksingel

In totaal komen er 149 nieuwbouwwoningen in Parksingel. De 63 woningen van fase 1 en de 47 woningen in fase 2 zijn nagenoeg verkocht. Dinsdag 23 oktober volgt de verkoop van fase 3 met 39 duurzame woningen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?