Opgeleverd

Landelijk thuiskomen aan de Tuinbouwweg

Thuiskomen aan de Tuinbouwweg betekent gelijk ontspannen. Over de landelijke weg kom je aanrijden en in de verte zie je al de prachtige huizen al staan. Samen met het buurhuis lijken de 2 onder 1 kapwoningen wel een grote villa. En wat een pracht, die vrijstaande woning die hier ook is gerealiseerd! Om de woningen te bereiken steek je het slootje over via de brug. De auto’s worden geparkeerd op eigen terrein. Alle woningen zijn verkocht én opgeleverd.

image alt

Eigen charme

Door de wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details heeft ieder huis zijn eigen charme. De woningen hebben een woonoppervlakte van minimaal 171 m2 waardoor de bewoners genieten van heel veel ruimte in huis.

image alt

Buiten volop genieten

Ook buiten is het volop genieten van de ruimte rondom het huis. De woningen hebben allemaal een loungeberging in de achtertuin op de royale kavels waar je in de late uurtjes heerlijk uit de wind van de zon geniet. In dit nieuwbouwplan hebben de voortuinen hebben iets bijzonders. De bewoners hebben allemaal een boom uit mogen kiezen als blikvanger aan de voorzijde van hun woning. Zo zie je hier een variatie van drie bomen terug:

  • De Amberboom - een prachtige kegelvormige loofboom uit het oosten van Noord-Amerika
  • De Beverboom - een groenblijvende boom uit de VS die ook bekend staat als de Magnolia met heerlijk geurende witte bloemen tijdens de bloei
  • De Chinese vernisboom - een vriendelijk en rond gevormde boom uit Azië die in augustus en september bloeit met gele pluimbloemen.

image alt

Architect en aannemer

De 11 woningen zijn een ontwerp van Venster Architecten en gebouwd door Van Wijnen Stolwijk. Zowel de vrijstaande woning als de 2 onder 1 kapwoningen zijn energieneutraal en voorzien van een bodemwarmtepomp en PV panelen op de bergingen.