Tuinbouwweg
Logo Logo
Wijk in ontwikkeling

Landelijk wonen aan de Tuinbouwweg

Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. Tenminste als je aan de Tuinbouwweg in Park Triangel woont. Over de landelijke weg kom je aanrijden en in de verte zie je jouw huis al staan. Samen met het buurhuis lijkt het wel een grote villa. Je steekt het slootje over via de brug naar jouw kavel en parkeert je auto op je eigen parkeerplaats. De grote zonnige voortuin lonkt. Wat zit je hier heerlijk vrij!

Aanbod nieuwbouwwoningen Tuinbouwweg

Aan de Tuinbouwweg in Park Triangel komen 10 prachtige 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Door de wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details heeft ieder huis zijn eigen charme. Altijd geniet je van heel veel ruimte. In je huis - want je hebt minimaal 175 m2 woonoppervlakte - en volop ruimte rondom je huis, want alle kavels zijn groot. Er komt standaard een loungeberging in de achtertuin waar je in de late uurtjes heerlijk uit de wind van de zon geniet.

Mis niets van de nieuwbouw aan de Tuinbouwweg

Nog voor het einde van dit jaar willen we starten met de verkoop. Tot die tijd werken we het ontwerp verder uit en delen we steeds meer informatie met jou over dit nieuwbouwplan in Waddinxveen. Lijkt het je iets om aan de landelijke Tuinbouwweg te wonen in zo’n mooi huis? Laat dan even je gegevens achter. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
15 december inloopochtend
Wil je ook wonen in Park Triangel? Kom dan 15 december van 10.00-11.30 uur naar de inloopochtend in Traingel Paviljoen (naast de uitkijktoren) en hoor wat er nog te koop is en wat er binnenkort nog in de verkoop komt!
Bekijk de woningen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?