100% VERKOCHT

Opgeleverd

Parkzicht is gereed!

De kinderen rennen de voordeur uit, hup, zo het bruggetje over naar het speelparkeiland. Je kunt ze nog net naroepen dat jullie om zes uur gaan eten. Stiekem moet je er een beetje om glimlachen. Sinds jullie hier wonen zijn ze non-stop buiten, heerlijk. In het nieuwe buurtje Parkzicht woon je dan ook op steenworp afstand van het groene park, het hart van Park Triangel. Met schitterende rijwoningen, 2 onder 1 kap huizen en vrijstaande villa’s – geïnspireerd op Engelse architectuurstijlen - is hier voor elk wat wils.

image alt

Een intieme buurt

Parkzicht is een intieme buurt met een afwisselend straatbeeld. Hier woon je aan het water, aan een straat met veel groen of aan een autovrij groen hofje waar de kinderen kunnen spelen en jij de buren kunt ontmoeten. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor architectonische details, zoals het gebruik van natuurlijke materialen als hout, tuitgevels en kleurschakeringen in baksteengebruik.

image alt

2 fases

De 103 woningen in Parkzicht zijn verkocht in 2 fases. De verkoop van fase 1 is gestart in juni 2020. Het ontwerp is van Mulleners + Mulleners architecten en Boer Bouw BV heeft de bouw van beide fases verzorgd. De laatste woningen zijn medio 2022 opgeleverd.