Wat is jouw droomwoning?

Uitverkocht

Wonen met Parkzicht

De kinderen rennen de voordeur uit, hup, zo het bruggetje over naar het speelparkeiland. Je kunt ze nog net naroepen dat jullie om zes uur gaan eten. Stiekem moet je er een beetje om glimlachen. Sinds jullie hier wonen zijn ze non-stop buiten, heerlijk. In het nieuwe buurtje Parkzicht woon je dan ook op steenworp afstand van het groene park, het hart van Park Triangel. Met schitterende rijwoningen, 2 onder 1 kap huizen en vrijstaande villa’s – geïnspireerd op Engelse architectuurstijlen - is hier voor elk wat wils. 

image alt

Een intieme buurt

Parkzicht wordt straks een intieme buurt met een afwisselend straatbeeld. Hier woon je aan het water, aan een straat met veel groen of aan een autovrij groen hofje waar de kinderen kunnen spelen en jij de buren kunt ontmoeten. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor architectonische details, zoals het gebruik van natuurlijke materialen als hout, tuitgevels en kleurschakeringen in baksteengebruik.

image alt

Fase 2 uitverkocht

De verkoop van de woningen in Parkzicht fase 1 en 2 is in 2020 gestart. Alle woningen zijn verkocht en in aanbouw. Langzaamaan krijgt dit nieuwe buurtje in Park Triangel steeds meer vorm. Op deze website komt er geen nieuw aanbod meer beschikbaar in Parkzicht.

Wonen in Parkzicht Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact op