Opgeleverd

Parkzoom is uitverkocht

De MorgenWonen-woningen en de Koopstartwoningen in Parkzoom waren in recordtijd verkocht. Niet zo vreemd, want hier woon je heerlijk rustig bij het park met scholen en het station op loopafstand. Parkzoom is een prachtige, groene buurt met een vriendelijk sfeertje dat wordt versterkt door de Engelse landhuisstijl van de eengezinswoningen.

Kinderen groeien superfijn op in Parkzoom. De allerkleinsten spelen in hun eigen tuin of in het speeltuintje voor de deur. Voor de iets groteren zijn er nog meer speelplekken in de diverse groenzones. En voor het echte avontuur is het park natuurlijk the place to be! Vanaf Parkzoom loop je er in een paar minuten naartoe.

Toch een woning kopen in Park Triangel?

Heb je de woningen in Parkzoom gemist maar wil je toch graag in Park Triangel wonen? Kijk dan eens naar de woningen in de andere buurten van dit plan. Het totale woningaanbod is heel divers. Hou je van landelijk en kleinschalig? Kijk dan eens naar de huizen in Parksingel die niet zouden misstaan in een Engels landschap. Dat komt door de details in de architectuur. Dat geldt ook voor de woningen in Parkweide waarvan de architectuur geïnspireerd is door de statige Tudorstijl. Welke buurt kies jij?

Iets vragen? Neem contact op
Interesse in een woning? Woningaanbod Park Triangel