De 9 buurten van Park Triangel

In Park Triangel komen 9 buurten. Elke buurt heeft een eigen sfeer en kwaliteiten. Het woningaanbod is heel gevarieerd, maar overal is het dorpse karakter terug te zien in de architectuur en groene opzet.

Parkrijk

Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Bekijk Parkrijk
Parkrijk

Parkweide

In de verschillende buurtjes van Parkweide zie je huizen waarvan de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Door de rijkheid van details heeft ieder huis iets wat hem uniek maakt. Verder komt er in de wijk veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. Alle woningen zijn opgeleverd.

Nieuwbouw Park Traingel Parkweide in Waddinxveen

Parkzicht

Parkzicht wordt straks een intieme buurt met een afwisselend straatbeeld. Hier woon je aan het water, aan een straat met veel groen of aan een autovrij groen hofje waar de kinderen kunnen spelen en jij de buren kunt ontmoeten. De woningen zijn ontworpen met veel oog voor architectonische details, zoals het gebruik van natuurlijke materialen als hout, tuitgevels en kleurschakeringen in baksteengebruik. Alle woningen zijn opgeleverd.

Parkzicht

Parksingel

Parksingel is een prachtige wijk waar de huizen zo uit een Engels landschap lijken geplukt. Rondom een ovale groenzone komen de charmante rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een enkele vrijstaande woning. Deze wijk is opgeleverd.

Parksingel fase 3

Tuinbouwweg

Aan de Tuinbouwweg - tussen Parksingel fase 2 en 3 - komen 10 luxe 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Geen woning is hetzelfde. Ze verschillen in zowel architectuur als in kleur van de stenen. Na een dag hard werken rijd je via je eigen brug zo je erf op. Nadat je een heerlijk koud drankje gepakt hebt, loop je naar de loungeberging in de tuin om even gezellig met de rest van je gezin de dag door te nemen. Alle woningen zijn opgeleverd.

Nieuwbouw Tuinbouwweg Waddinxveen

Parkhoven

Parkhoven ligt in het meest noordelijk deel van Park Triangel en heel dicht bij het winkelcentrum en het station van Waddinxveen. In dit buurtje komen eengezinswoningen, 2 grote tweekappers en Koopstart woningen. Alle 113 woningen in Parkhoven zijn verkocht en opgeleverd.

18 eengezinswoningen type Laurier

Stationspark

De architectuur in Stationspark is net wat stoerder dan in de andere buurtjes. De link naar de Engelse architectuur is nog steeds zichtbaar, maar nog meer met de voormalige fabriekspanden. Het ligt heerlijk dichtbij het station, zodat je in no-time met de trein in Gouda of Alphen aan de Rijn bent. De 24 eengezinswoningen en 27 Koopstart woningen zijn allemaal verkocht en opgeleverd. De 45 huurappartementen zijn ook opgeleverd en bewoond.

stationsplein

De Rietkraag

Wow wat is De Rietkraag mooi geworden. De wijk is af en het is heerlijk toeven hier. De architectuur is charmant, je loopt je deur uit zo naar het park. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten en jij je hond uitlaten of hardlopen. De Rietkraag is echt een heerlijke plek om ontspannen te wonen. Kom eens kijken en ervaar het zelf. 

De Rietkraag

Parkzoom

Heerlijk rustig wonen bij het park met de scholen en het station op loopafstand. Iets voor jou? De eengezinswoningen in Engelse landhuisstijl versterken het vriendelijke sfeertje van de groene wijk. Alle nieuwbouwwoningen in deze wijk zijn inmiddels verkocht en de wijk is bewoond. 

moestuin
Bekijk het hier! Woningaanbod in Parksingel?
Neem contact op! Vragen?