Logo Logo

Bereikbaarheid Park Triangel

Waar kan je zo centraal in Zuid-Holland wonen? Je zit in hooguit 30 minuten rijden in Rotterdam, Utrecht of Den Haag. En met het nieuwe treinstation heeft Park Triangel een echt goede aansluiting op het openbaar vervoer. De dagelijkse boodschappen, die doe je lopend of met de fiets. 

Fietsen of lopen

Laat de auto staan en pak de fiets of ga lopen. Net buiten Park Triangel ligt het winkelcentrum Gouweplein. Met een paar minuten fietsen ben je er. Zeker nu ook nieuwe fiets- en voetgangerstunnel onder het spoor tussen bedrijventerrein Coenecoop gereed is. Maar ook scholen of de vele sportclubs die er in Waddinxveen zijn liggen dicht in de buurt. En naar het park, daar loop je zo naar toe. Waar je ook woont in Park Triangel. 

Trein of bus

Vanaf 12 februari 2018 vertrekken de R-net treinen van het nieuwe station Waddinxveen Triangel. Je kunt daarmee overdag ieder kwartier op de trein stappen in de richting van Gouda en Alphen aan den Rijn. Na 19.00 uur en in het weekend rijdt de trein elk half uur. 

Zowel in als om de wijk zijn of komen er bushaltes. Zo kan je nu al opstappen aan de Schaepmanhoeve, de Sterrenlaan en de Coenecoop. Deze bussen brengen je onder meer naar de steden Rotterdam en Den Haag.

Auto

Stap in je auto die op de oprit staat, in een hofje of voor de deur en rijd in een paar minuten naar de A12 of de A20. Leiden, Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn allemaal binnen 30 minuten bereikbaar.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?