Visie op Park Triangel

Park Triangel is een heerlijke plek waar je rustig woont. Met elkaar vormen de 9 buurten en het schitterende park één aantrekkelijk, dorps geheel. Hier staan ontmoeten en spelen centraal. Bewoners parkeren de auto op gezamenlijke binnenterreinen, waardoor er tussen de woningen ruimte ontstaat voor speelplekken en groen. Fijn ook dat je altijd een parkeerplek hebt. Ontspannen thuiskomen.

Buurt voor buurt

Bij een nieuwbouwwijk denk je al snel aan modderige wegen en veel bouwgeweld. Ook bij Park Triangel duurt het nog even voordat de wijk af is. Maar de ontwikkelaars en gemeente doen met elkaar één belofte: je woont hier vanaf dag één rustig en mooi. We bouwen Park Triangel buurtje voor buurtje en voor de oplevering van de huizen zijn ook de straten, het groen en de bijbehorende voorzieningen aangelegd. Inmiddels zijn al heel wat buurtjes opgeleverd, dat is heerlijk thuiskomen. 

image alt

Voorzieningen

Waar je leeft, bepaalt in grote mate je woongenot. Een school en kinderopvang om de hoek, het treinstation op loopafstand, sporten waar je maar wilt en vele winkels op fietstafstand. Ideaal toch! Park Triangel biedt je dit allemaal én meer… want met het geweldige park is er altijd een plek om te spelen.

image alt

Kindvriendelijk

Opvallend is de manier waarop de wijk is opgezet. Het verkeer wordt zo geleid, dat hard rijden ontmoedigd wordt. Ook zijn er bewust tussen de woningen groene stroken gepland met speelplekken voor kinderen van verschillende leeftijden. Als ze al niet naar het grote speelpark gaan, waar de kids kunnen klauteren, voetballen of van de glijbaan roetsjen.

Hoe is het wonen in Stationspark? Alles over deze wijk
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning