De Rietkraag
Logo Logo

100% verkocht

Verkocht

De Rietkraag leeft!

De Rietkraag is af. Kijk maar mee wat een bijzonder fijne wijk dit geworden is. De Engelse landshuisstijl van de huizen, het vele groen, de speelplekken en de autoluwe straten vormen inmiddels voor velen een heerlijke woonplek. Een plek waar je iedere dag met plezier weer thuiskomt. Alle nieuwbouwhuizen zijn verkocht en alle kopers hebben inmiddels hun nieuwe paleisjes betrokken. 

Kom je kijken in De Rietkraag?

Omdat De Rietkraag al gereed is, is dit de wijk die het leukst is om te bekijken. Zeker als je interesse hebt om in Park Triangel te komen wonen. Loop door de straatjes, bewonder de architectuur en geniet terwijl je kinderen veilig op straat ziet spelen. En vergeet niet om het park Triangel in je wandelroute mee te nemen.

Toch een woning kopen in Park Triangel?

Alle woningen in De Rietkraag zijn verkocht. Goed nieuws voor ons maar misschien wel jammer voor jou als je graag in deze wijk had willen wonen. Maar.... Wonen in Park Triangel kan nog steeds. In de andere wijken is er nog wel woningaanbod. Hou je van landelijk wonen? Kijk dan eens naar de woningen aan de Tuinbouwweg? De huizen in Parkweide zouden qua architectuur niet misstaan in een Engels landsschap. In de charmante wijk Parksingel zijn ook nog enkele woningen beschikbaar, wie weet is dat wel iets voor jou. In welke wijk zou jij willen wonen?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
15 december inloopochtend
Wil je ook wonen in Park Triangel? Kom dan 15 december van 10.00-11.30 uur naar de inloopochtend in Traingel Paviljoen (naast de uitkijktoren) en hoor wat er nog te koop is en wat er binnenkort nog in de verkoop komt!
Bekijk de woningen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?