De Rietkraag
Logo Logo
Wijken in ontwikkeling

De Rietkraag leeft!

De Rietkraag is af. Nou ja, bijna. Maar nu al zie je heel goed dat dit echt een bijzonder fijne wijk is geworden. De Engelse landshuisstijl van de huizen, het vele groen en de autoluwe straten vormen inmiddels voor velen een heerlijke woonplek. Op 1 vrijstaande woning na zijn alle nieuwbouwhuizen verkocht en er wordt volop gebouwd om ook de laatste bewoners van De Rietkraag te kunnen verwelkomen. Bekijk de laatste vrijstaande woning.

Kom je kijken in De Rietkraag?

Omdat De Rietkraag het verst gevorderd is, is dit de wijk die het leukst is om te bekijken. Zeker als je interesse hebt om in Park Triangel te komen wonen. Loop door de straatjes, bewonder de architectuur en geniet terwijl je kinderen veilig op straat ziet spelen. En vergeet niet het park Triangel in je wandelroute mee te nemen.

Laatste nieuwbouw bijna uitverkocht!

Op 9 februari zijn we gestart met de verkoop van de allerlaatste woningen in De Rietkraag. Binnen no-time waren de eerste 6 contracten getekend. In mei is zelfs al gestart met de bouw van deze woningen. Interesse om hier te wonen? Bekijk de laatste vrijstaande woning. Zoek je een andere woning? Kijk bij nieuws om te kijken wat er verder nog gebouwd gaat worden in Park Triangel!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?