Voorzieningen in Park Triangel

Waddinxveen is goed voorzien, daar profiteer je van als je in Park Triangel woont. In de wijk komen basisvoorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een sportzaal. Lekker ontspannen wonen, met alles in de buurt.

image alt

Sporten

Bij Park Triangel in de buurt kun je sporten naar hartenlust. In Waddinxveen is een gaaf zwembad en er zijn diverse sportscholen. Verder is er een levendig verenigingsleven. En mocht je graag een balletje slaan: Tennisvereniging De Gouwe Smash ligt letterlijk ‘om de hoek’ van Park Triangel. Of ga lekker zelf sporten op het Calisthenics parcours van Park Triangel. 

image alt

Scholen

In Park Triangel zijn 2 basisscholen, de Dick Brunaschool en basisschool TOV, en Quadrant Kindercentra verzorgt de opvang voor kinderen van 0-12 jaar, dus naast dagopvang (kinderdagverblijf) ook peutergroepen en buitenschoolse opvang. Pubers kunnen op de fiets naar de middelbare school. Het Coenecoop college ligt op een kilometer afstand van Park Triangel. Nog geen 5 minuten fietsen dus. 

image alt

Speelpark

Centraal in de nieuwe wijk is een groot speelpark. Een park zoals een park bedoeld is. Met water, riet, groene grasvelden en bomen en struiken in allerlei soorten en maten. Een plek om te ontspannen, te sporten, met de hond te wandelen of te vissen. Kortom: in dit park kan iedereen op zijn eigen manier genieten. 

Kom ik snel op mijn werk? Park Triangel goed bereikbaar
Wat is de visie achter de wijk? Proef de sfeer