Logo Logo

Voorzieningen in Park Triangel

Waddinxveen is goed voorzien, daar profiteer je van als je in Park Triangel woont. In de wijk komen basisvoorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een sportzaal. Lekker ontspannen wonen, met alles in de buurt.

Sporten

Bij Park Triangel in de buurt kun je sporten naar hartenlust. In Waddinxveen is een gaaf zwembad en er zijn diverse sportscholen. Verder is er een levendig verenigingsleven. En mocht je graag een balletje slaan: Tennisvereniging De Gouwe Smash ligt letterlijk ‘om de hoek’ van Park Triangel. En… in 2019 wordt er een sportzaal geopend in de nieuwbouwwijk.

Scholen

In Park Triangel komen basisscholen en kinderopvang. De bouw start in 2018. Tot die tijd kunnen je kinderen in het oude dorp naar school. Pubers kunnen op de fiets naar de middelbare school. Het Coenecoop college ligt op een kilometer afstand van Park Triangel. Nog geen 5 minuten fietsen dus. 

Speelpark

Centraal in de nieuwe wijk is een groot speelpark. Een park zoals een park bedoeld is. Met water, riet, groene grasvelden en bomen en struiken in allerlei soorten en maten. Een plek om te ontspannen, te sporten, met de hond te wandelen of te vissen. Kortom: in dit park kan iedereen op zijn eigen manier genieten. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?