Logo Logo

Planning Park Triangel in Waddinxveen

In Park Triangel komen 2.700 nieuwbouwwoningen. Het eerst huis is in 2014 opgeleverd, de laatste bewoners zullen rond 2030 hun intrek nemen. De wijk is voorlopig nog volop in beweging. Gelukkig is het park er al, zijn er al allerlei voorzieningen en kun je zelfs in je eigen wijk op de trein stappen richting Gouda of Alphen a/d Rijn. Hoe luxe is dat! Verder wordt er buurtje voor buurtje gebouwd, zodat je hier vanaf dag 1 heerlijk woont.

Planning Parksingel

Parksingel is een nieuwe wijk in Park Triangel. En wat voor één. Hier lijken de nieuwbouwhuizen zo uit een Engels landschap geplukt. Het hart van de wijk van fase 1 en 2 wordt gevormd door een groot groen hof en geen straat is hetzelfde. De verkoop van fase 1 en 2 is een groot succes en in oktober is ook de verkoop van Parksingel fase 3 gestart. Ook weer zo’n bijzonder buurtje. Bekijk hier direct het woningaanbod!

Planning Tuinbouwweg

Aan de Tuinbouwweg - tussen Parksingel fase 2 en 3 - komen 10 luxe twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Geen woning is hetzelfde. Ze verschillen in architectuur en kleur van de stenen. Na een dag hard werken rijd je via je eigen brug zo je erf op. Nadat je een heerlijk koud drankje gepakt hebt, loop je naar de loungeberging in de achtertuin om even gezellig met de rest van je gezin de dag door te nemen. Zie jij jezelf hier al wonen? Laat dan je gegevens achter bij de woning van jouw voorkeur en wij houden je op hoogte. Zoals het er nu naar uitziet, starten we eind 2018 met de verkoop.

Planning Stationspark

Wonen bij het station, de winkels en scholen. Dat kan in Stationspark! We zijn begin april gestart met de verkoop van de 24 eengezinswoningen en 27 Koopstart appartementen. Alle koopcontracten van deze woningen en appartementen zijn getekend en de eerste paal gaat nog dit jaar de grond in. Met het ontwerp van de huurappartementen zijn we nog volop bezig, deze gaan verhuurd worden door Woonpartners Midden Holland. Voor meer informatie kun je hen bellen op (0182) 64 64 64.

Planning Parkhoven

Lekker ontspannen wonen rondom een groen plantsoen in een huis waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Engelse cottagestijl. Je doet het in Parkhoven. Het gevarieerde woningaanbod bestaat uit Koopstart woningen en ruime eengezinswoning in een rij of 2 onder 1 kap. Het project is  uitverkocht en de eerste bewoners hebben ondertussen de sleutel ontvangen. 

Planning Parkzoom

  • Alle woningen in Parkzoom zijn verkocht.
  • De 20 koop en 20 huur MorgenWonen-woningen zijn allemaal opgeleverd.
  • De 110 Koopstartwoningen zijn allemaal opgeleverd.

Planning De Rietkraag

  • De woningen in de Rietkraag fase 1, 2, 3 en 4 zijn opgeleverd.
  • De 7 woningen aan de Tuinbouwweg zijn ook opgeleverd.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?