Nieuwbouw in Park Triangel Waddinxveen

Nieuw wonen in Waddinxveen met alles in de buurt, de school om de hoek en het station op loopafstand. In Park Triangel woon je heerlijk. Hier zijn auto’s te gast, zodat kinderen overal kunnen buitenspelen. En dan is er nog het grote park dat altijd dichtbij is. In Park Triangel komen 9 buurtjes. Hierdoor krijgt de grote nieuwbouwwijk vanzelf een kleinschalig karakter. Het woningaanbod bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Maak kennis met de buurten van Park Triangel.

image alt

Parkrijk in verkoop

Meanderende straten, een overvloed aan groen en Engelse landhuisarchitectuur: welkom in Parkrijk. Deze wijk van Park Triangel Waddinxveen brengt de gemakken van een nieuwbouwwijk samen met de romantische elementen van het Engelse, dorpse leven. Struin over de slingerende paadjes of op de groene loper en laat je verrassen door het dynamische straatbeeld, dat door de gebogen straten steeds een ander perspectief biedt!

Bekijk het aanbod
image alt

Parkweide uitverkocht

Park Triangel is straks weer een nieuwe wijk rijker: Parkweide! In de verschillende buurtjes zie je straks huizen waarvan de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Verder komt er in de wijk heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. Door de rijkheid van details heeft ieder huis iets unieks. 

Bekijk Parkweide
  Vragen? Neem contact op!
  Bekijk het woningaanbod