Van De Rietkraag tot in Parkzoom, Park Triangel groeit

13 oktober '16

Terwijl BPD de verkoop van verschillende fasen in zowel de Rietkraag als in Parkzoom voorbereidt, krijgen kopers van fase 2 binnenkort hun sleutel en bouwen de aannemers gestaag door aan andere plannen. Wie langs de bouwplaatsen in Park Triangel rijdt, ziet de verschillende fases groeien. Een korte opsomming van de status.

De bouw in De Rietkraag

In de Rietkraag vordert de bouw van fase 2 en 3 behoorlijk. De kopers van bouwnummers 60 tot en met 97 krijgen zelfs op korte termijn de sleutel. De eigenaren van de 31 koopwoningen in fase 3 (bouwnummer 100 tot en met 130) moeten nog even wachten. In het eerste kwartaal van 2017 start voor hen het inrichten.

De heipalen voor de 24 woningen van fase 4 gaan in november de grond in. Dan start de bouw van de bouwnummers 160 tot en met 183.

Huurwoningen in De Rietkraag

Tegelijk met de bouw van de koopwoningen van fase 3, is de aannemer druk bezig met de huurwoningen in deze fase. In totaal zijn er 19 woningen beschikbaar voor de particuliere verhuur. Ook deze huizen staan op onze website. De inschrijving voor deze woningen is inmiddels gesloten, en er zijn genoeg kandidaten voor de toewijzing. Wil je op de reservelijst? Meld je dan aan op onze website. Dan neemt de verhuurmakelaar contact met je op.

Fase 5 is het sluitstuk van De Rietkraag. Binnenkort gaan 6 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaand huis in verkoop. Als de verkoop spoedig verloopt, wat onze verwachting is, start de bouw van deze 7 woningen begin april 2017.

En in Parkzoom?

Parkzoom is de 2e wijk die in Park Triangel wordt ontwikkeld. Recent zijn 63 Koopstart-woningen in verkoop gegaan. Dat verloopt meer dan voorspoedig. Over een paar weken ontvangen de kopers waarschijnlijk dé brief met het bericht dat de fase definitief verkocht is. De bouw start dan in februari 2017.

Het succes van de 1e fase in Parkzoom, krijgt een vervolg met 47 nieuwe koopstartwoningen. Ook hier krijgen kopers met een smallere beurs de mogelijkheid om toch een eigen huis te kopen. Op 17 oktober gaan deze huizen in verkoop. Wil je meer weten? Lees vooral meer of kom naar de informatieavond op 25 oktober.

Snel wonen nieuwe Parkzoom fase 3

Tot slot gaan op 8 november 40 woningen in Parkzoom fase 3 in verkoop. En dat zijn speciale huizen, want hier kan je waarschijnlijk nog voor de zomer 2017 wonen! De grote onderdelen van deze 'MorgenWoningen' worden in de fabriek gemaakt, en op de bouwplaats in 1 dag gemonteerd. Daarna volgt de afbouw. Deze huizen zijn direct na oplevering woonklaar. Ofwel: lampen ophangen, spullen neerzetten en wonen!

>> Meer over MorgenWonen

Huren in De Rietkraag? Bekijk het aanbod
Kopen in Parkzoom? Meld je aan bij jouw droomhuis!