Hoe gaat het in Park Triangel?

8 november '17

De nieuwbouwwijk Park Triangel is volop in ontwikkeling. Er zijn al een paar honderd woningen verkocht en gebouwd. Wat wordt het mooi en wat woon je hier al heerlijk ontspannen. Het park is al helemaal aangelegd en de kids kunnen er al heerlijk ravotten. Maar af is de wijk nog niet. Er komen nog een paar heel mooie deelplannen aan.

Deelplan Parkzoom

In dit deelplan zijn recent 2 nieuwbouwprojecten opgeleverd. Naast de nieuwe bewoners van de 40 energiezuinige MorgenWoningen hebben ook de kopers van de 110 Koopstart woningen hun sleutel gekregen. Beide projecten zijn bijzonder. De MorgenWoningen zijn gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten. En de kopers van de ruim 100 Koopstart woningen hebben hun woning gekocht met een financiële tegemoetkoming. 

MorgenWoningen
Koopstart woningen

Deelplan De Rietkraag

In de laatste fase van De Rietkraag worden op dit moment 7 woningen aan de Tuinbouwweg gebouwd. De bouw van deze 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning is voor de zomer gestart en verloopt bijzonder voorspoedig. Het is nu al goed te zien dat de woningen een rijke detaillering krijgen. 

Woningen Tuinbouwweg
Woningen Tuinbouwweg

Wil jij hier ook wonen?

In Park Triangel komen binnenkort in 3 verschillende deelplannen woningen in de verkoop. Het aanbod is zeer gevarieerd: van rijwoningen tot 2-onder-1-kapwoningen en van Koopstartwoningen tot appartementen. Voor ieder wat wils! Bekijk de woningen in Parkhoven, Parksingel en Stationspark en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Heb je vragen over de deelplannen? Neem contact met ons op
Wanneer is de verkoop gepland? Bekijk de planning