Standaard luxe afwerking woningen Parkrijk fase 7

8 december '23

De woningen in Parkrijk fase 7 worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de keukenbrochures met je! 

image alt

De keuken

De keukenleverancier die is aangesloten bij Parkrijk fase 7 is Keukenvision. Voor alle woningtypes hebben ze een keukenaanbieding gedaan die valt binnen de vrij op naam prijs. De standaard keuken van Keukenvision heeft een hoop opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit ruim aanbod van front- en werkbladkleuren. De geselecteerde keuken is uitgerust met een 4 zone inductie kookplaat met daarboven een recirculatie wandafzuigkap, een combimagnetron met turbo grill en 6th Sense, een vaatwasser met 9 programma's en een ruime koelkast met DirectCool, allemaal van Whirlpool. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. 

image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een wastafel van het merk Villeroy & Boch met een mengkraan van Grohe. De douchehoek krijgt een thermostaat douchekraan en een glijstangset van Hansgrohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch. 

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 30 x 30 cm of 45 x 45 cm* in de kleur donkergrijs. De wandtegels hebben een afmeting van 25 x 33 cm in de kleur glanzend wit. Het wandtegelwerk wordt staand aangebracht. 

Liever een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de showroom kun je naar wens een offerte laten maken. Alle details van het tegelwerk en sanitair kun je terugvinden in de technische omschrijving, te downloaden onder je favoriete bouwnummer. 

*Afhankelijk van het woningtype

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws