Planning Parkrijk

Klinkt een cottagestijl woning omringd door groen als iets voor jou? BPD ontwikkelt in Parkrijk circa 400 woningen, variërend van rijwoningen en appartementen tot 2 onder 1 kap en vrijstaande huizen. De wijk is nog volop in ontwikkeling. Fase 1 en 2 zijn uitverkocht en fase 3 is in verkoop! Later dit jaar volgt fase 4. Wil je op de hoogte blijven over Parkrijk? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Wie zich immers als belangstellende aanmeldt, ontvangt als eerste het laatste nieuws!

Start verkoop

De verkoop van fase 3 is eind april gestart. De inschrijfperiode is afgelopen. Gemist? Klik bij je favoriete bouwnummer op de knop 'Zet me op de wachtlijst'. Je bent dan reserve kandidaat voor dat bouwnummer. Over op welke plek je op de lijst staat kunnen we geen uitspraak over doen. Zodra je de eerst volgende bent neemt de makelaar contact met je op.

Bekijk het aanbod
Start verkoop Parkrijk Waddinxveen

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt.

Oplevering Parkrijk Waddinxveen

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst heb getekend van je nieuwe woning: de oplevering. De meeste nieuwbouwprojecten hebben een bouwtijd van circa 1 jaar. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst.

Oplevering Parkrijk Waddinxveen
Maak je eigen account aan Mijn Eigen Huis
Hoe ligt Parkrijk? Bereikbaarheid