Planning Parkrijk

Klinkt een cottagestijl woning omringd door groen als iets voor jou? BPD ontwikkelt in Parkrijk circa 400 woningen, variërend van rijwoningen en appartementen tot 2 onder 1 kap en vrijstaande huizen. De wijk is nog volop in ontwikkeling. Fase 1 is uitverkocht en fase 2 is in verkoop! Later dit jaar volgt de derde fase. Wil je op de hoogte blijven over Parkrijk? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Wie zich immers als belangstellende aanmeldt, ontvangt als eerste het laatste nieuws!

Start verkoop

De verkoop van fase 2 is dinsdag 11 januari gestart. De inschrijving is gesloten. De inschrijfperiode gemist? Ga naar je favoriete bouwnummer op de pagina Woningen, klik op de button 'Zet mij op de wachtlijst' en laat je gegevens achter. Jij bent dan geregistreerd als reservekandidaat. Indien er na de toewijzing nog bouwnummers vrij zijn, dan wijzen we deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij voor het betreffende bouwnummer bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over het aantal reservekandidaten en je positie op de reservelijst.

Bekijk het aanbod
Start verkoop Parkrijk Waddinxveen

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt.

Oplevering Parkrijk Waddinxveen

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst heb getekend van je nieuwe woning: de oplevering. De meeste nieuwbouwprojecten hebben een bouwtijd van circa 1 jaar. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst.

Oplevering Parkrijk Waddinxveen
Maak je eigen account aan Mijn Eigen Huis
Hoe ligt Parkrijk? Bereikbaarheid