Oplevering 61 duurzame woningen fase 3 en 4a gevierd

25 april '22

Vrijdag 22 april was het feest op de bouwplaats in Parkweide. Wethouder Martijn Kortleven van de gemeente Waddinxveen overhandigde, samen met Helma Born, regiodirecteur BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, de eerste sleutels aan de bewoners van Parkweide fase 3 en 4a.

image alt

Waardevolle aanvulling

Wethouder Kortleven: "Ik ben heel blij dat we samen in deze prachtige wijk de oplevering van de eerste woningen in fase 3 en 4a kunnen vieren. Het past helemaal bij de kindvriendelijke en autovrije buurt, waar volop ruimte is voor verbinding, spel en ontmoeting. Parkweide is een klimaatbestendige buurt, met – naast het centrale groene park – ook een speeleiland met trekvlot. De 61 energieneutrale eengezinswoningen, waarvan vier levensloopbestendige woningen, zijn een waardevolle aanvulling op de woningvoorraad in Waddinxveen."

image alt

Felicitaties

Helma Born: "Dit is de eerste keer, na de start van de bouw in de coronaperiode, dat alle bewoners live bij elkaar komen. Het is fijn om elkaar weer te zien. We feliciteren de bewoners met hun energieneutrale woning in een duurzame wijk. Park Triangel laat zien dat door landschappelijk te ontwikkelen een prettige en klimaatadaptieve leefomgeving ontstaat waar wonen en natuur op een mooie manier samengaan. Daar zijn we trots op."

Meer lezen? Lees het laatste nieuws
Ook wonen in Park Triangel Bekijk het aanbod