Opgeleverd

Laatste woningen fase 2a opgeleverd

9 juni '22

Met de oplevering van bouwnummer 122 is fase 2a in Parkweide volledig opgeleverd. Reden voor een feestelijk moment. Wethouder Martijn Kortleven van de gemeente Waddinxveen overhandigde, samen met Anton van de Ven, Ontwikkelaar van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, de symbolische sleutel aan de bewoners van de laatst opgeleverde woning in Parkweide fase 2a.

Wethouder Kortleven: "Ik ben heel blij dat we samen in deze prachtige wijk de oplevering van de laatste van de 66 woningen in fase 2a kunnen vieren. Het past helemaal bij de kindvriendelijke en autovrije buurt, waar volop ruimte is voor verbinding, spel en ontmoeting. De 66 energieneutrale woningen zijn een waardevolle aanvulling op de woningvoorraad in Waddinxveen. Waarschijnlijk voor mij de laatste officiële handeling in Park Triangel en daardoor een extra grote eer."

image alt

Cheque voor een buurtbarbeque

Na woorden van de wethouder en de ontwikkelaar kwam er nog een kleine verrassing namens BPD. Naast de sleutel van hun nieuwe woning ontvingen de eigenaren van bouwnummer 122 ook een cheque voor alle kopers van fase 2a. De cheque van € 5.000 is bestemt voor een gezellige buurtbarbecue. Uiteraard werd na dit alles geproost op veel woongeluk in Parkweide. 

Anton van de Ven: "We feliciteren de bewoners met hun energieneutrale woning in deze duurzame wijk. Het is een erg fraaie woning geworden, met de vertrouwde kwaliteit van aannemer Rehorst Bouw. Fijn dat alle bewoners van dit project deze zomer tijdens een barbecue op een feestelijke manier met elkaar kunnen kennismaken. Door Corona is dit er niet de afgelopen jaren niet van gekomen. Op deze plek in de wijk is goed te merken dat Park Triangel laat zien dat door landschappelijk te ontwikkelen een prettige en klimaatadaptieve leefomgeving ontstaat, waar wonen en natuur op een mooie manier samengaan."

Meer weten? Lees het laatste nieuws
Ook wonen in Park Triangel? Bekijk het aanbod