Wonen in Parkrijk fase 3 appartementen? Doe een financiële check

30 mei '22

Heb je interesse in een appartement in Parkrijk fase 3? Upload dan bij je inschrijving een financiële check, deze kan namelijk in je voordeel werken. Zo'n check kun je nu alvast gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank of Van Eijk & Partners.

 

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account zodra de verkoop start. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een appartement in Parkrijk fase 3? Dan kan je onder andere terecht bij Felix Belfroid en Laurens Romberg van het team financieel adviseurs van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs. Ook kun je contact opnemen met Van Eijk & Partners (0182 - 631191). Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Vraag een financiële check aan

Gemaximaliseerd jaarinkomen

Om in aanmerking te komen voor een KoopStart woningen in Parkrijk geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 60.000. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring hoeft niet te worden geüpload bij je inschrijving maar moet je overleggen zodra je een optie hebt.

Lees meer over KoopStart
Wonen in Parkrijk? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check