Verkoop appartementen Parkrijk fase 3 is gestart!

23 juni '22

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Parkrijk fase 3 is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 5 juli 15.00 uur. Een dag later worden de appartementen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Parkrijk, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 5 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Woensdag 6 juli vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseurs Willy Vermeulen (06 39 23 97 36) of Robert Henderson (06 14 63 96 39), of De Pater Makelaardij (0182 – 613 822). Neemt Willy of Robert niet op? Spreek gerust hun voicemail in. Zij bellen je dan terug!

 

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een KoopStart appartement