De definitieve impressies van Parkrijk fase 2 zijn klaar

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van de woningen van Parkrijk fase 2! Welke woning spreekt jou het meeste aan? 

image alt

Een groene huiskamer

Met de Engelse cottagestijl woningen en groene lanen, proef je in Parkrijk de geborgen sfeer van het dorpse wonen. Vooral de hoeveelheid groen is kenmerkend voor deze wijk. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat, waar buurtgenoten samenkomen voor plezier en ontmoeting. Deze groene zones bieden een basis voor sterke sociale samenhang in de buurt. Om het groene woonmilieu te ondersteunen, komen er parkeerkoffers en parkeerhoven in de wijk. Op deze manier worden de rustige, groene straten beperkt belast met geparkeerde auto’s.

image alt

Welke woning past bij jou?

Klinkt een cottagestijl woning omringd door groen als iets voor jou? In Parkrijk worden in het totaal zo'n 400 woningen gerealiseerd. Alle woningen doen denken aan de Engelse landhuisarchitectuur: een romantische stijl, die getypeerd wordt door ambachtelijke en landschappelijke kenmerken, zoals een schoorsteen en de verbinding van het huis met de tuin en het openbare groen. Fase 2 bestaat uit 45 woningen, opgedeeld in 6 verschillende types; van eengezinswoningen tot prachtige 2 onder 1 kapwoningen, maar het is ook mogelijk om voor levensloopbestendig te kiezen. De beelden geven vast je een voorproefje van wat er komen gaat!

Interesse?

Heb je interesse in één van de woningen in Parkrijk fase 2? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop op korte termijn. Schrijf je in voor deze projectfase onder de verschillende woningtypen op de pagina van het woningaanbod en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Bekijk het woningaanbod
  Lees meer over Waddinxveen
  Bekijk de woningen