Wonen in Parkrijk fase 2? Doe een financiële check

Op 11 januari start de verkoop van fase 2 in Parkrijk. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld de Rabobank of Van Eijk & Partners.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Parkrijk fase 2? Dan kan je onder andere terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met adviseurs Patrick de Waegenaere, Kim Ardon of Annemarie Tuk. Ook kun je contact opnemen met Van Eijk & Partners (0182 - 631191). Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Vraag een financiële check aan
Wonen in Parkrijk fase 2? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check