Parkrijk fase 4 staat online

19 juli '22

De volgende fase in Parkrijk staat online! Het aanbod van fase 4 bestaat uit diverse rij-, levensloopbestendige-, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal bekende types uit de voorgaande fases. Bekijk nu de woningen met prijsindicatie, concept plattegronden en conceptimpressies en schrijf je in als belangstellende. De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2022.

image alt

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als belangstellende voor de types in fase 4. Dit doe je door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype op de pagina Woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste uitwerking van de woningen. Nu al zie je op de website de woningtypes met concept plattegronden, impressies en een prijsindicatie. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen op deze website gepubliceerd. Ben je belangstellende? Dan brengen we je op de hoogte zodra er nieuwe informatie is!

Meer over een woning kopen
Vragen? Neem contact op
Ook wonen in Parkrijk? Bekijk het aanbod