Open Huis type Fuut

23 juni '23

Donderdag 29 juni is het Open Huis voor het type Fuut. Je kunt tussen 17.00 en 19.00 uur een type Fuut in aanbouw bekijken. Deze extra brede rijwoning heeft een zee aan ruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. We laten je graag deze ruimte ervaren. Kom je ook?

image alt

Oplevering

Het type Fuut heeft een woonoppervlakte vanaf 149 m2, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en nog een bergzolder. De begane grond heeft een L-vorm en heeft de mogelijkheid om in de toekomst nog een badkamer en slaapkamer te realiseren. Je hoeft hier dus nooit meer weg!

Er zijn op dit moment nog 3 woningen type Fuut beschikbaar in fase 3 en 2 in fase 4. Het fijne is; de woningen in fase 3 zijn al in aanbouw en worden eind dit jaar / begin volgend jaar opgeleverd. De periode van wachten tot de sleutel, en dubbele lasten, is dus een stuk korter!

Bekijk het woningaanbod

Bezichtigen?

Wil je een type Fuut in fase 3 graag donderdag 29 juni bezichtigen? Meld je dan bij het informatiecentrum van De Pater Makelaardij (Parklaan 136, Waddinxveen) en vergeet geen stevige schoenen aan te doen. Komt dit moment niet uit? Geen probleem, neem dan contact op met De Pater makelaardij (0182 – 613 822) om een afspraak in te plannen. 

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod