Nieuwe fase: Parkrijk fase 8

6 februari '24

Wil jij graag wonen in Parkrijk, maar heb je jouw droomhuis nog niet gevonden? Dan is dit je allerlaatste kans! Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online. In deze laatste fase van Parkrijk komen bekende woningtypes terug, zowel rijwoningen, als 2 onder 1 kap en vrijstaand. Bekijk snel de conceptimpressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis hier!

image alt

De woningtypes in fase 8

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 8. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024. Op de pagina Woningen kun je de conceptimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Deze nieuwe fase bestaat uit 25 woningen, in verschillende types namelijk:

  • Eengezinswoning type Waterhoen
  • 2 onder 1 kapwoning type Sneeuwgans
  • 2 onder 1 kapwoning type Zwaan
  • Vrijstaande woning type IJsvogel

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 8. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én je hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod