Kijk rond in het type Fuut

27 juli '22

Aan de rand van Parkrijk fase 3 komen 2 kleinschalige blokjes met het levensloopbestendige woningtype Fuut. Deze woningen hebben een breedte van meer dan 7 meter. Dat zie je niet alleen terug in de woning maar ook in de breedte van de voor- en achtertuin. Het type Fuut geef je de mogelijkheid om, naast de 3 slaapkamers op eerste verdieping, een slaapkamer met badkamer op de begane grond te creëren. We laten je graag alle opties zien!

image alt

Optionele indeling

Het type Fuut heeft maar liefst 147 tot 149 m2 woonoppervlakte in de basis. De extra brede beukmaat van 7,2 meter maakt een slaap- en badkamer of een werkkamer op de begane grond mogelijk. Of geniet van een enorme leefkeuken met twee dubbele openslaande deuren naar de heerlijke tuin. De keuze is aan jou! En als je nóg meer vierkante meters aan je woning wilt toevoegen, dan kun je nog kiezen uit een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter.

Onderstaande plattegronden dienen ter inspiratie en wijken iets af van de daadwerkelijke plattegrond van het type Fuut. Kijk voor de technische plattegrond bij een van de bouwnummers van het type Fuut op de pagina Woningen.

Type Fuut

Loop een rondje door de woning

Eerder lieten we voor een project met ditzelfde woningtype een virtual reality tour door de woning maken. Om je een indruk te geven hoeveel ruimte het type Fuut heeft en wat de optiemogelijkheden doen met de woning delen we deze graag met je. Loop een rondje en laat je inspireren!

Interesse

Is dit de woning die je zoekt? Er is nog een type Fuut beschikbaar. De woning heeft een koopsom van € 545.000 v.o.n., dit is inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Bekijk alle details van het bouwnummer op de pagina Woningen. Een indruk krijgen hoe de woning er in het echt uitziet? Loop dan eens een rondje door Parkweide. Aan de groene loper zijn een aantal vergelijkbare woningen te vinden, ze hebben alleen een andere architectuur. 

Bekijk de woning
  Bekijk de woningen
  Neem contact op