Dit jaar nieuw wonen in Parkrijk?

23 oktober '23

De bouw van Parkrijk fase 3 nadert de oplevering. Zo ook voor de onverkochte 2 onder 1 kapwoning bouwnummer 201. Deze woning, type Zwaan, wordt naar verwachting in december 2023 opgeleverd door de aannemer. Wil je dus graag nieuw wonen maar niet lang wachten tot de sleutel? Dan is dit je kans! Je kunt eenvoudig een vrijblijvende optie aanvragen via de website. De makelaar neemt dan contact met je op om de woning te bezichtigen.

Maak kennis met bouwnummer 201

Bouwnummer 201 heeft een woonoppervlakte van ca. 156 m2, 4 slaapkamers, 2 toiletten en een ruime badkamer. De toiletten en badkamer worden afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair. De tuin van ca. 119 m2 ligt op het zuidwesten, heerlijk op de zon dus! Door de zij entree heeft de woning een duidelijke indeling op de begane grond; aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde een ruime woonkamer. De woonkamer is uitgebouwd met 1,2 meter en heeft openslaande deuren naar de tuin. De fietsen en tuinspullen berg je op in de aangebouwde stenen berging. En de auto's parkeer je gemakkelijk op eigen terrein. Bekijk hieronder een aantal foto's van de woning.

Interesse?

Je kunt alle foto's van deze woning bekijken op de pagina Woningen bij het betreffende bouwnummer. Heb je interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan. De makelaar neemt contact met je op voor het maken van een afspraak en een eventuele bezichtiging. 

Bekijk bouwnummer 201
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod