Complete badkamer in appartementen type Smient

4 juli '22

Koop je een appartementen in Parkrijk fase 3 dan krijg je standaard een compleet afgewerkte badkamer. Het tegelwerk is van Mosa, sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Dat zit dus wel goed!

image alt

Tegelwerk

De tegels op de vloer van de badkamer zijn van het merk Mosa en hebben standaard een afmeting van 30 x 30 cm in een donkergrijze kleur. Ter plaatse van de douchehoek zijn de tegels 15 x 15 cm. Mosa produceert al meer dan 130 jaar vanuit Maastricht tegels uit de zuiverste grondstoffen. En dat doen ze ook nog op een duurzame manier. Op de wanden van de badkamer komen ook Mosa tegels. Deze zijn glanzend wit, hebben een afmeting van 20 x 25 cm en worden staand verwerkt. Liever een andere kleur tegel? Geen probleem. De kopersbegeleider van aannemer Adriaan van Erk vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

image alt

Duurzaam systeem

Het sanitair is van kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. De kranen zijn van H. Grohe. De badkamer krijgt een wastafel met een spiegel, wandcloset met softclose wc bril en een inloopdouche met thermostaatkraan. 

Lees alle details in de technische omschrijving van de appartementen.

Technische omschrijving
  Bekijk de woningen
  Lees meer over de keuken