Jouw woning in Parkweide financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Denk je nou: dat kan ik nooit betalen? Lees dan snel verder. Met Koopstart wordt een nieuwbouwwoning in Parkweide ook voor jou bereikbaar.

Voorwaarden

In Parkweide verkopen wij 97 woningen met Koopstart regeling. Deze Koopstart regeling is echt voor starters. Er geldt dan ook een inkomens- en leeftijdgrens. Om in aanmerking te komen voor een koopstart woningen in Parkweide moet je / jullie op of na 1 januari 1979 geboren zijn en geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 62.500. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken.

Hoe werkt Koopstart?

Je betaalt bij aankoop 12,5% of 15% - afhankelijk van het bouwnummer - minder dan de marktwaarde. De woning is volledig van jou en kun je volledig inrichten naar jouw woonwensen. Wil je de woning na een tijdje verkopen? Dat kan gewoon. Als je een koper hebt gevonden, betaal je de 12,5% of 15% die je minder hebt betaald plus 18,75% (bij 12,5%) of 22,5% (bij 15%) van de winst aan ons terug. Tenminste, als je huis in waarde is gestegen. Is je huis minder waard geworden, dan delen wij mee in het verlies. Je betaalt ons de 12,5% of 15% die je minder betaald hebt terug min 18,75% of 22,5% van het verlies.

Kort samengevat:

  • Je betaalt bij aankoop 12,5% of 15% minder (uitgestelde betaling)
  • Je hypotheek en maandlasten zijn lager door doordat je 12,5% of 15% minder hoeft te financieren
  • Je wordt volledig eigenaar van de woning en de hypotheekrente is aftrekbaar
  • De woning is te financieren met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • Je kunt de woning later vrij op de markt verkopen
  • We delen de winst uit de waardestijging of het verlies bij waardedaling
  • Je / Jullie inkomen wordt getoetst om te beoordelen of jullie in aanmerking komen voor de Koopstartregeling. Er geldt een maximaal belastbaar bruto jaarinkomen van € 62.500
  • Je / Jullie zijn geboren op of na 1 januari 1979. 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor Koopstart in Parkweide en kijk voor meer informatie op www.opmaat.nl. Handig is ook deze film met uitleg over Koopstart.

Meer weten? Neem contact op
Welk huis kies jij? Woningen Stationspark