Opgeleverd

Woningen in Parkweide fase 3 toegewezen

16 oktober '20

De inschrijfperiode voor Parkweide fase 3 is donderdag 15 oktober om 17.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen. Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Heb je interesse in een woning die nog vrij is? Bekijk in onderstaande kavelkaart de beschikbare bouwnummers. Een optie vraag je gemakkelijk zelf aan via deze website. Ga hiervoor naar het betreffende bouwnummer en klik op de knop 'Optie aanvragen'. Binnen 24 uur hoor je van ons of de optie aan je is toegewezen. 

Bekijk de beschikbare woningen