Wonen in Parkweide fase 2a? Doe een financiële check

12 juni '20

Binnenkort start de verkoop van Parkweide fase 2a. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Hollandse IJssel of Van Eijk & Partners in Waddinxveen.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Parkweide fase 2a? Dan kan je terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank Hollandse IJssel. Bel voor een afspraak met een van de adviseurs op (0182) 69 55 55. Of neem contact op met Van Eijk & Partners (0182 - 631191). Zij zijn volledig op de hoogte van de woningen in Parkweide fase 2a.