Doe een financiële check

17 mei '19

Binnenkort start de verkoop van Parkweide fase 1. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Gouwestreek.

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Parkweide fase 1? Dan kan je terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank Gouwestreek. Bel voor een afspraak met een van de adviseurs op 0182 69 55 55. Of loop op een donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur binnen bij het hypotheekinloopspreekuur in het kantoor in Gouda (Burgemeester Jamessingel 41).

Rabobank