Opgeleverd

Verkoop Parkweide fase 1 gestart

22 mei '19

Het is zover: de verkoop van Parkweide fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je Mijn Eigen Huis account.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

28 mei 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Je bent welkom tussen 18.30 en 20.00 uur in het projectbureau van Park Triangel (2e Bloksweg 38a, Waddinxveen). Daar staan de makelaars en aannemer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 4 juni 17.00 uur. Donderdag 6 juni vindt de toewijzing plaats (een dag later dan eerder gecommuniceerd). Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.