Opgeleverd

Vanaf prijzen Parkweide fase 1 online

29 maart '19

Benieuwd wat jouw droomwoning in Parkweide gaat kosten? We hebben alvast de vanaf prijzen van de verschillende woningtypes online gezet. Ook kun je direct een eerste check doen of deze koopsom past bij jouw financiële mogelijkheden.

Verschillende types

In Parkweide fase 1 komen 3 verschillende types. Op de pagina Woningen kun je alle details van de woningen vinden, zoals de woonoppervlakte en nu ook de vanaf prijs. De volgende vanaf prijzen zijn vastgesteld:

  • Gardenhouse Dawn vanaf € 374.000 v.o.n.
  • Eengezinswoning type Julia vanaf € 340.000 v.o.n.
  • Herenhuis type Hugh vanaf € 399.500 v.o.n.

Een aantal weken voordat de verkoop start worden de prijzen per bouwnummer op de website gezet. Heb je je gegevens achtergelaten bij een van de woningtypes? Dan ontvang je hierover een nieuwsbrief.

Doe de check

Benieuwd of de vanaf prijs past binnen jouw financiële mogelijkheden? Klik dan op een van de woningtypes. Onder de koopsom staat de knop 'Kan ik dit lenen?'. Er verschijnt een pop up scherm waarin je een snelle check kan doen. Deze tool is in samenwerking met de Rabobank ontwikkeld. Uiteraard kun je ook online bij jouw eigen bank of financiële instelling een korte check doen naar jouw mogelijkheden. 

  Bekijk de woningen
  Lees meer over duurzaamheid