Opgeleverd

Nieuwe fase in Parkweide: fase 2a

29 januari '20

De verkoop van Parkweide fase 1 en 2 verloopt voorspoedig, fase 2 is zelfs al enige tijd uitverkocht! Oftewel; tijd voor een nieuwe fase. Parkweide fase 2a sluit direct aan op de eerdere fases en ook de uitstraling van de woningen is herkenbaar. Maak nu kennis met de 4 woningtypes.

image alt

Wat is jouw favoriet?

Het grootste deel van de woningen in fase 2a krijgen uitzicht over de Vrijenburghzone. Deze zone wordt de groene long aan de zuidkant van Waddinxveen. De gemeente wil minstens de helft van dit buitengebied ontwikkelen tot een recreatie- en natuurgebied. En dat voor de deur!

Fase 2a bestaat uit 66 woningen, opgedeeld in 4 woningtypes. Het type Julia ken je misschien al uit fase 1. De types Edward, Arthur en Henry zijn daarentegen nieuw. Ontdek de verschillen in woonoppervlakte, het aantal slaapkamers en een extra bergzolder op de pagina Woningen. Heb je al een favoriet woningtype? Laat dan je NAW gegevens achter bij dit type. De komende tijd sturen we je regelmatig een update over deze nieuwe fase en zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. Naar verwachting start de verkoop nog voor de zomer van 2020. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws