Opgeleverd

Nieuwe fase Koopstart woningen in Parkweide

29 mei '19

Nu fase 1 van Parkweide in verkoop is kondigen we graag de volgende fase bij je aan. Fase 2 bestaat uit Koopstart woningen. Om in aanmerking te komen voor deze woningen zijn een aantal voorwaarden opgesteld. We vertellen je er graag meer over.

Koopstart regeling

Fase 2 heeft 93 woningen met koopstart regeling. Deze regeling houdt in dat voor 15% van de marktwaarde een uitgestelde betaling van toepassing is. Verkoop je in de toekomst je woning, dan betaal je deze 15% plus 22,5% van de winst aan ons terug. Is je huis minder waard geworden, dan delen wij mee in het verlies. Je betaalt ons de 15% die je minder betaald hebt terug min 22,5% van het verlies. Om in aanmerking te komen voor deze woningen is een leeftijds- en inkomensgrens vastgesteld:

  • Op of na 1 januari 1979 geboren
  • Een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 62.500. 

Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze is op te vragen bij de Belastingdienst. 

Schrijf je in als belangstellende

Interesse in een koopstart woning? Laat dan je NAW gegevens achter bij het woningtype op de pagina Woningen of voegt deze toe aan je account door op het hartje te klikken. Wij houden je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze woningen.