Maximale diepte voor lus bodemwarmtepomp Parkweide fase 1

23 december '19

De woningen in Parkweide fase 1 worden verwarmd door een bodemwarmtepomp. Zoals de naam al zegt komt de warmte uit grond. Om aan deze warmte te komen worden er lussen diep in de bodem geboord. Breid je je woning uit met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel? Dan moet de lus dieper in de bodem zitten om zo voldoende warmte beschikbaar te krijgen.

image alt

Woning uitbreiden

BPD heeft ervoor gekozen om alle woningen in Parkweide fase 1 te voorzien van een maximaal diepe bron. Deze bron geeft de mogelijkheid om de woning volledig uit te bouwen, zoals aangeboden in de koperskeuzelijst, zonder dat je hoeft in te leveren op warmte. Wel zo handig als je nu of in de toekomst je woning nog verder wilt uitbreiden. De kosten voor de diepere bron neemt BPD Ontwikkeling voor haar rekening, ook voor alle huidige kopers in deze fase.

Meerwerkopties

Je kunt de woningen in Parkweide fase 1 uitbouwen met een uitbouw van 1,2 m of 2,4 m, maar ook met een dakkapel. De prijzen voor deze opties kun je terugvinden in de koperskeuzelijst, hier komen nu geen extra kosten meer bij voor het extra diep boren van de bron. Heb je interesse in een van de beschikbare woningen? Neem dan contact met ons of De Pater Makelaardij op voor meer informatie.

Bekijk het beschikbare aanbod