Opgeleverd

Levensloopbestendig wonen in Parkweide fase 1

15 augustus '19

Zoek jij een woning die toekomstbestendig is? Zo één waar je de rest van je leven heerlijk kunt wonen? Voorzien van de nieuwste technieken, niet teveel onderhoud, de mogelijkheid voor een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Bekijk dan eens het type Dawn in Parkweide fase 1.

Slapen op de begane grond

Het woningtype Dawn is een extra brede woning. Standaard zijn de slaapkamers boven en heb je een zeer riante woonkamer van 7,2 meter breed met een open keuken op de begane grond. Optioneel is het mogelijk om een slaapkamer met badkamer te creëren op de begane grond. De badkamer bereik je vanuit je slaapkamer en heeft een toilet, wastafel en inloopdouche. De slaapkamer is lekker licht door de openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer en open keuken bieden in deze situatie nog voldoende ruimte om hier heerlijk oud te worden!

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van het type Dawn? Neem contact met BPD of De Pater Makelaardij op. We vertellen je graag alle details! Onderstaande Virtuele Tour is gemaakt voor een eerder project met hetzelfde woningtype. Loop rond om een indruk te krijgen hoeveel ruimte en mogelijkheden het type Dawn heeft.

  Bekijk de beschikbare woningen
  Lees het laatste nieuws