Laatste fase Parkweide staat online

27 januari '21

De allerlaatste fase van Parkweide is nu op de website te bekijken. Tudortuinen fase 4 bestaat uit 86 woningen, opgedeeld in verschillende types 2 onder 1 kap-, 3 onder 1 kap- en rijwoningen, allemaal in de bekende tudorstijl. Naar verwachting start de verkoop in maart 2021. Heb jij je al ingeschreven als belangstellende?

image alt

Diverse types

De woningen komen aan de rand van Parkweide. Allicht herken je de diverse types nog wel uit de eerdere fases in Tudortuinen. In deze fase heb je de keuze uit een eengezinswoning van 5,4 of 6 meter breed, een 3 onder 1 kapwoning, een 2 onder 1 kapwoning of een 2 onder 1 kapwoning met een zijuitbouw. De koopsom start bij ca. €395.000 v.o.n. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan onder andere de laatste uitwerking en de impressies. De komende tijd zal er steeds meer informatie over de woningen worden gedeeld op de website.

Bekijk de woningtypes

Meld je aan

Heb je al je favoriete type gevonden in Tudortuinen fase 4 en wil je niets missen? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriet. Zodra er meer informatie is sturen we je een e-mailnieuwsbrief.