Laat al je woonwensen uitkomen met het type Hugh

17 juni '19

Met een binnenmaat van 5,7 meter breed is het Herenhuis type Hugh een slag groter dan type Julia. De fantastische indeling van de begane grond creëert de woonkeuken waar je altijd al van hebt droomt en dan hebben we het nog niet eens over het maken van een walk in closet gehad. Ontdek het type Hugh.

image alt

Woonkeuken

Kom je binnen in deze ruime woning dan heb je de keuze, loop je rechtdoor de woonkamer in of sla je af richting de woonkeuken. In het midden van de begane grond verdieping is namelijk de open keuken. Deze scheidt de woonkamer en de eetkamer van elkaar. Voeg er en suite deuren aan toe en je hebt 2 verschillende ruimtes. Zie je jezelf al koken voor de hele familie, terwijl zij bijpraten aan de grote eettafel? Uiteraard is de begane grond ook nog uit te breiden met een uitbouw van 1,2 en 2,4 meter.

Bekijk alle meerwerk opties
Plattegronden Hugh
image alt

Walk in closet

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 woning breed. De tweede verdieping heeft nog 1 of 2 slaapkamers. Heeft de woning 1 slaapkamer op zolder? Dan kun je deze optioneel laten verdelen in 2 slaapkamers. Kamertje over? Dan doen we je graag een suggestie. Maak van de kleinere slaapkamer aan de achterzijde van de eerste verdieping een walk in closet, met directe toegang vanuit je slaapkamer. Zo wordt dit huis echt je droomhuis!

Ruime bergzolder
Ben je een echte verzamelaar? Dan zit je in dit herenhuis ook goed. Via de vlizotrap op de tweede verdieping kom je op de bergzolder. Deze zolder – met betonnen vloer en stahoogte - beslaat de volledige breedte van je woning. Ideaal voor al je spullen die je even niet nodig hebt.

Interesse?

Is dit de woning die je zoekt? Een type Hugh heb je vanaf € 399.500 v.o.n. inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Een aantal bouwnummers beschikken over een eigen parkeerplaats op het mandeling parkeerterrein aan de achterzijde van de woning. Bekijk de beschikbaarheid van de bouwnummers op onderstaande kavelkaart.