Kijk binnen in Parkweide fase 1

29 april '19

Heb jij je al een favoriet woningtype in Parkweide fase 1 gevonden? Dan ben je vast ook benieuwd naar de ruimte die de woning te bieden heeft. Van alle 3 de woningtypes zijn daarom interieurimpressies gemaakt. Laat je inspireren!

Inspiratie

In de interieurimpressies doen we graag een suggestie hoe je deze ruime woningen kunt inrichten. Ga voor een warme tint op de muur of kies een statement kleur voor je keuken. In de impressie van het type Hugh zie je hoe de keuken in het midden van de ruimte ervoor zorgt dat je een apart woon- en eetgedeelte creëert. De breedte van het woningtype Dawn zie je duidelijk terug in de interieurimpressie. Hier heb je alle ruimte voor een kookeiland en een grote eettafel. Heb je de openslaande deuren al gezien bij het type Julia? Zet op een zomerse dag de deuren open en geniet van de kinderen in de tuin. Bekijk de impressies hieronder of bij het woningtype op de pagina Woningen.

N.B. in de interieurimpressies worden suggesties gedaan voor de inrichting en afwerking van de woning. Hierin zijn ook opties of later zelf aan te passen mogelijkheden toegepast, zoals andere tussendeuren. 

Naar de woningen