Je auto parkeren in Parkweide fase 1

24 mei '19

In Parkweide fase 1 zijn 2 parkeerhoven opgenomen in het plan. Een aantal bouwnummers hebben een eigen parkeerplaats in het mandelige parkeerhof. Benieuwd wat dat betekent en om welke bouwnummers het gaat? We vertellen je er graag meer over.

image alt

Nooit zoeken naar een plekje

Het woningtype Julia met bouwnummer 21 tot en met 35 en het type Hugh met bouwnummer 44 tot en met 56 hebben een eigen parkeerplaats in het parkeerhof. Dit betreft het hof direct achter deze woningen. Ideaal, zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats en sta je altijd dichtbij. Zit er geen parkeerplaats bij jouw favoriete woning? Geen nood, je kunt gebruik maken van het andere parkeerhof of de parkeerplaatsen langs de weg.

image alt

Mandeling parkeerhof

Koop je een woning met een parkeerplaats dan wordt je – samen met de andere kopers - mede-eigenaar van het parkeerhof. Concreet betekent dat je samen met deze andere mede-eigenaren verantwoordelijk bent voor het beheer en onderhoud van het hof. Dit moet je gezamenlijk regelen. Hoe dat wordt georganiseerd staat vrij. De meeste eigenaren van mandelige gebieden richten voor het beheer en onderhoud een terrein- of beheervereniging op. De eigenaren van een parkeerhof in mandeligheid kunnen elkaar over en weer verplichten om bij te dragen aan de kosten voor beheer en onderhoud. Iedere eigenaar draagt in principe evenveel bij aan de kosten, tenzij daarover afwijkende afspraken zijn gemaakt.