Opgeleverd

Financiering Koopstart woningen

28 juni '19

Binnenkort start de verkoop van de Koopstartwoningen in Parkweide. Wil je in aanmerking komen voor een van deze woningen dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor de financiering kun je terecht bij Van Eijk & Partners in Waddinxveen. We vertellen je er graag meer over!

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een woning met een Koopstartregeling geldt een leeftijd- en inkomensgrens:

  • Je bent op of na 1 januari 1979 geboren 
  • Je hebt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 62.500

Om achteraf teleurstellingen te voorkomen - omdat je wellicht toch net te veel verdient - hebben wij een IB60-verklaring nodig. Deze verklaring kun je op vragen bij de belastingdienst. Als je de woning gezamenlijk wordt gekocht dien je allebei bovenstaand stuk te verstrekken.

Rekenvoorbeeld financiering

Nog niet helemaal zeker of een koopstart woning financieel haalbaar is? Voor deze woningen werken wij samen met de hypotheekadviseur van Van Eijk & Partners in Waddinxveen. Zij hebben een rekenvoorbeeld voor een financiering op een Koopstart woning gemaakt:

Aan onderstaand rekenvoorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopstartberekening
Van Eijk en Partners

Meer informatie

Heb je vragen over de financiering van een Koopstartwoning of wil je graag kosteloos een  financiële check laten opstellen? Neem dan gerust contact op met Van Eijk & Partners (0182 - 631191). Zij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden voor de koopstartwoningen in Parkweide en helpen je graag verder!