De groene loper in Parkweide

30 september '20

Dwars door Parkweide wordt een groene loper gerealiseerd. Een brede autovrije strook met gras en bloeiende vaste planten. Een heerlijke plek voor kinderen om veilig te spelen en om een praatje te maken met de buren. Wordt dit jouw nieuw uitzicht?

image alt

Groen en bloeiende vaste planten

In fase 3 hebben het type Julia (bwnr 123 tm 141), Hugh en Dawn vanuit het voorraam uitzicht over de groene loper. De bloeiende vaste planten geven de groene loper kleur. Daarnaast komen er diverse bomen in verschillende hoogtes en soorten. Denk aan onder ander een Halesia monticola (sneeuwklokjes boom) en Ziziphus jujuba (Chineese dadelboom). Het pad door de groene loper meandert een beetje, wat een wandeling extra sfeervol maakt.

image alt

Rozenboog

Om het Engelse karakter van de woningen en de sfeervolle groene loper extra te benadrukken krijgen alle woningen in fase 3, gelegen aan de loper, een rozenboog in de voortuin. Deze rozenboog wordt geplaatst bij de entree. Aan beide zijden wordt de klimroos Rosa New Dawn geplant. Deze lichtroze roos is bijzonder winterhard en wordt bij het aanplanten tot een hoogte van tenminste 1 meter ingevlochten in de boog. Aan de nieuwe eigenaren de taak de roos te begeleiden zodat de boog uiteindelijk volledig is begroeid. 

  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws