Opgeleverd

Bouw jouw favoriete woning in Parkweide fase 3 en 4a uit naar jouw wensen

30 november '20

Heb je een woning gekocht of onder optie in fase 3, of heb je een bouwnummer op het oog in fase 4a? Deze woningen zijn in de basis al heel ruim maar ze zijn ook uit te breiden met een aanbouw. Bij het type Julia en Henry kan dit niet alleen op de begane grond, maar ook op de 1e verdieping! We vertellen je graag meer over deze optie.

Uitbouw op de verdieping

Ondanks dat de woningen in Parkweide fase 3 en 4a al voldoende ruimte in de basis hebben, kan een uitbouw net dat beetje meer geven. Bijvoorbeeld voor een grotere bank, een iets ruimere opstelling of de piano. In deze fases is het mogelijk om de begane grond uit te breiden met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter. Maar dat is niet alles, je kunt bij de types Julia en Henry ook de slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping meer ruimte geven door op de verdieping 1,2 meter uit te bouwen. Om je hier een beeld bij te geven hebben we de plattegronden laten intekenen. Daarbij is ook meteen de optie voor een apart toilet op de 1e verdieping meegenomen. 

Let op: een uitbouw op de 1e verdieping kan alleen met een uitbouw van 1,2 meter op de begane grond.

Plattegronden

Meer informatie

We snappen dat je enthousiast bent geworden van deze mogelijkheden! In de koperskeuzelijsten en optietekeningen bij de Downloads van het type Julia en Henry in fase 3 op de pagina Woningen vind je alle details. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs Willy Vermeulen (06 39 23 97 36) of Robert Henderson (06 14 63 96 39), of De Pater Makelaardij (0182 – 613 822). Neemt Willy of Robert niet op? Spreek gerust hun voicemail in. Zij bellen je dan terug!

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws