Alle ruimte in het type Julia

14 juni '19

3 volledige woonlagen én nog een ruime bergzolder, in het type Julia heb je een zee aan ruimte! Maar ook de rijke details in de gevel van dit type maakt elke woningen bijzonder. Maak kennis met het type Julia.

image alt

Zeer ruime basis

Komt er visite, dan kan jij makkelijk uitleggen welke woning van jouw is. Is het die met het vakwerk op de tuitgevel, een dakkapel aan de voorzijde, de witte uitstekende entree of die met tuitgevel en schoorsteen? Jouw nieuwe woning heeft zo zijn eigen identiteit in de rij. Met een woonoppervlakte van ca. 147 tot 161 m2 is het type Julia in de basis al zeer ruim. Uiteraard is het mogelijk om de woning te vergroten met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter op de begane grond. Bekijk voor alle meerwerkopties de Koperskeuzelijst van het type Julia.

Koperskeuzelijst
Plattegronden Julia
image alt

Bergzolder

Naast de ruime begane grond heeft het type Julia op de eerste verdieping 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn nog eens 1 of 2 slaapkamers. Het fijne is dat je nooit ruimte te kort hebt voor het opbergen van je spullen. Vanaf de tweede verdieping bereik je met een vlizotrap de bergzolder. Ideaal om de kerstversiering, ski’s en kampeerspullen op te slaan.

Jouw droomwoning

Is dit de woning die je zoekt? Een type Julia heb je vanaf € 340.000 v.o.n. inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Een aantal bouwnummers beschikken over een eigen parkeerplaats op het mandelig parkeerterrein aan de achterzijde van de woning. Bekijk de beschikbaarheid van de bouwnummers op onderstaande kavelkaart.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over duurzaamheid