Parksingel
Logo Logo

Vandaag start de verkoop van de 39 duurzame woningen in het wijkje Parksingel fase 3 in Waddinxveen. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

Vrijdag was het feest in het nieuwe buurtje Parksingel. Wethouder Gezina Atzema heeft samen met de kopers van bouwnummer 31 een steen gemetseld. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van Parksingel fase 3? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In Parksingel fase 3 kun je straks de koopcontracten voor Parksingel fase 3 digitaal ondertekenen!

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! 23 oktober start de verkoop van de woningen in Parksingel fase 3. Markeer de datum alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws: Nederland moet in 2050 gasloos zijn. Parksingel fase 3 wordt zonder gasaansluiting gebouwd. Dat betekent ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de meest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

Lees verder

De 39 woningen in Parksingel fase 3 krijgen geen gasaansluiting. Dat betekent dat je woning all-electric wordt. Kost dat niet heel veel extra stroom, waardoor je energielasten omhoog gaan? Geen zorgen, je energielasten zullen juist lager worden. We laten het je graag zien hoe dat precies werkt.

Lees verder

Wettelijk moeten de huizen een EPC hebben van 0,4. In Parksingel hebben we besloten de lat hoger te leggen met een EPC van gemiddeld 0,14. Dat betekent dat je huis zuiniger is doordat er bijvoorbeeld minder energie nodig is om te verwarmen. Daarbij bouwen we gasloos! Verkoopmanager Gerwin Oudenes en projectmanager Karlijn Bouvy vertellen er meer over.

Lees verder

Op een paar huizen na zijn Parksingel 1 en 2 verkocht. Nu is de beurt aan Parksingel 3. En al zeggen we het zelf: we hebben hier iets heel bijzonders van gemaakt. Een plan dat je qua sfeer terugbrengt naar een dorpje van toen.

Lees verder

Waar staat precies je favoriete woningtype? Wat is de ligging van de tuin? En wat is het uitzicht? De woningtypes van Parksingel fase 3 zijn gekoppeld aan de interactieve kavelkaart. Bekijk het nu!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?